Op zoek naar van micro sim naar nano sim?

van micro sim naar nano sim
Nano-simkaart zelf knippen handleiding.
Mocht het helemaal mislukken, dan kun je in het ergste geval meteen naar de winkel gaan om een nieuwe simkaart te halen. En een nog makkelijker oplossing is natuurlijk om gewoon bij je eigen provider een nano-simkaart aan te vragen. Alle grote providers gaan ze binnenkort leveren. De exacte afmetingen van de nano-simkaart zijn ook te vinden op de website van ETSI.:
Simkaart knippen: is dat handig of niet?
De nieuwe MijnTele2-app: dit wil je! Internet op tv? Altijd kijken wat je wilt! Cache opschonen van je iPhone: zo heeft ie weer lekker veel ruimte! Tech De nieuwe MijnTele2-app: dit wil je! Tech Contacten overzetten van Samsung naar iPhone.
Ik heb een nano simkaart nodig, wat nu? Simyo Forum.
Mijn oude toestel sony xperia z heeft een simkaart van simyo. Deze simkaart kan niet kleiner dan micro 2012 en past daardoor niet in de huawei p9 lite hier kan alleen nano in. Mijn vraag is of ik een simyo simkaart bestellen en in dit geval een nano zodat dit in mijn nieuwe toestel past huawei p9 lite en ik er aankomende maand ook al gebruik kan van maken. Anders zou ik moeten wachten tot 26 september, want dan wordt pas het nummer overgedragen naar T-mobile.
Van microsim naar nanosim? KPN Forum.
in mijn iphone 4 zit een microsim, en in de iphone 6 moet een nano sim. Nu is mijn vraag: Kan ik in een KPN winkel mijn microsim naar een nanosim over laten zetten? Op internet zegt ongeveer elke site wat anders, vandaar dat ik het hier even vraag. Ik heb behoorlijk veel spul op mn telefoon staan, en daarom hoop ik dat ik dezelfde simkaart kan behoudenen hetzelfde nummer. Ik las op internet wel verhalen over dat je zelf je simkaart zou kunnen knippen, maar daar wil ik niet aan beginnen, bang dat het fout gaat. Zitten er aan het veranderen van een simkaart ook nog kosten verbonden, en hoe lang gaat dit duren?
Van micro simkaart naar nano simkaart. Kan ik dat knippen? Simyo Forum.
Inloggen / Registreren. Beantwoord Van micro simkaart naar nano simkaart. Kan ik dat knippen? 3 jaar geleden. 28 januari 2015. Ik ben al een tijdje klant van Simyo. Volgens jullie site kan ik de nano sim uit de micro sim drukken.
Je simkaart knippen: doe het niet! T-Mobile Blog.
Sommige inventieve mensen hebben dit opgelost door de simkaart ook nog eens te vijlen of te schuren. Je maakt hiermee de simkaart wel wat dunner, maar je loopt het risico te ver door te schuren en de andere kant van het koper te beschadigen. 5 redenen om je simkaart niet te knippen naar nano sim.
Zelf je simkaart op maat knippen? Niet doen!
Zo ook de simkaarten. Nieuwe technieken zorgen er namelijk voor dat er steeds meer data op kleinere kaartjes passen. Nu zijn er drie verschillende simkaarten. In volgorde van groot naar klein zijn dat de normale, Micro en Nanosimkaarten. In de nieuwste toestellen wordt de Nano-simkaart gebruikt.
Zo knip je je sim naar nano-sim Smartphones PCMweb.nl.
Tips en Trucs. Zo knip je je sim naar nano-sim. Zo knip je je sim naar nano-sim. Steeds meer smartphones worden voorzien van een nano sim-slot. Wel vervelend, want als je een normale micro-simkaart hebt, past deze niet meer in je nieuwe smartphone.

Contacteer ons

+  sim only data only
+  gsm sim only abonnementen vergelijken
+  mobiel internet sim only vergelijken
+  sim only bundels vergelijken
+  4g sim only abonnement vergelijken
+  sim only tarieven vergelijken
+  sim only aanbieders vergelijken
+  sim only met internet vergelijken
+  van micro sim naar nano sim
+  voordeligste sim only prepaid
+  vergelijk sim only 4g